Ons team

360-vision is een bedrijf met verschillende professionals op uiteenlopende gebieden. Ons doel is om bedrijven, woningen en andere omgevingen op een optimale manier in beeld te brengen via Google Streetview Binnenkijken, virtuele 360 graden tours en panorama’s. Daarbij hechten we ook veel waarde aan een optimale presentatie door styling en plattegronden. We hebben topkwaliteit beeld en geluid hoog in het vaandel staan.

 

Leer onze teamleden kennen via hun foto!

Natascha Droste

Online marketeer

Merijn Sitsen

Senior online marketeer

360-vision is een bedrijf dat zich richt op marketing door middel van visualisatie. We richten onszelf daarin op de zakelijke markt en de woningverkoop. Onze belangrijkste diensten zijn 360 graden virtuele tours en styling.

 

Doordat we een fotograaf in huis hebben die onderdeel is van het Streetview | Trusted, kunnen we bedrijven promoten. We kunnen mensen virtueel via Google binnen laten kijken door de bekende Streetview navigatie. Meer daarover leest u op onze pagina Google Streetview.

 

In de woningmarkt onderscheiden we onszelf doordat we een combinatie maken tussen verkoopstyling en hoogwaardige fotografie. Omdat we Funda medialeverancier zijn, kunnen we verschillende diensten leveren die een woning nog beter in beeld brengt. We kunnen onze 360 graden foto’s combineren met een plattegrond en videobeelden.  U kunt hierover meer informatie vinden op de pagina waar al onze diensten op het gebied van woningmarketing staan vermeld.